حوادثمهمترین های هەواڵ

جزییات حمله به دادگستری ازمیر در ترکیە

جزییات حمله به دادگستری ازمیر در ترکیە

۲ خودروی بمب گذاری شده دیگر در اطراف دادگستری ازمیر منهدم شد/ طرح حمله بزرگ به دادگستری ازمیر ناموفق ماند

انفجار خودرو بمب گذاری شده بخشی از یک طرح بزرگتر بود که با دخالت پلیس ناکام ماند و بمب های دیگر کشف و منهدم گردید.

به گزارش کردپرس به نقل از خبرگزاری Haber7، بر اساس اطلاعات به دست آمده از پلیس مبارزه با ترور ازمیر، انفجار خودروی بمب گذاری شده در مقابل دادگستری ازمیر در واقع بخشی از یک حمله بزرگ تر بوده است که با هوشیاری یک پلیس راهنمایی و رانندگی ترکیه ناکام مانده است.

پس از آن که فتحی سکین، پلیس راهنمایی و رانندگی ازمیر به خودروی بمب گذاری شده مشکوک می شود، مهاجمین مجبور به ترک خودرو شده و با تیراندازی این پلیس یکی از مهاجمین کشته شده و خودرو در مکانی غیر از مکان طراحی شده منفجر می شود.

بر اساس اطلاعات به دست آمده، نیروهای امنیتی ترکیه بعد از بازرسی های فوری خود متوجه دو خودروی بمب گذاری شده دیگر شده اند که احتمالاً قرار بود پی در پی بعد از انفجار اول منفجر شوند. پلیس با شناسایی این خودروها به صورت کنترل شده آنان را منهدم کرده است.

خبرگزاری CNNturk نیز گزارش داد ویصی کایناک، معاون نخست وزیر ترکیه در گفتگو با خبرنگاران عنوان کرده است: زمانی که به تجهیزات نظامی، بمب ها و آمادگی های صورت گرفته نگاه می کنیم در می یابیم یک عملیات بسیار بزرگی طراحی شده بود. خدا را شکر گذاریم که طرح حمله بزرگ به دادگستری ازمیر ناموفق ماند.

لازم به ذکر است، تا این لحظه هیچ گروهی مسئولیت این بمب گذاری را بر عهده نگرفته است.

نمایش بیشتر

هـه‌ژار رحـیـمـی

علاقه مند به ترجمه و نوشتن در حوزه های تخصصی IT ، سیاست ، اقتصادی و اجتماعی

دیدگاهتان را بنویسید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا