یونیک فاینانس / تاراج سرمایه های مردم مهاباد به نام بورس و سهام

بیش از دو دهه، از فعالیت شرکت های هرمی در کشور ما میگذرد. در ابتدا مردم اطلاع کافی از نحوه فعالیت این شرکت ها نداشتند. همین امر موجب شد، شرکت ها تنها با وعده کسب درآمد هنگفت در ظرف مدتزمانی کوتاه و البته بدون هیچ کار و زحمتی، افراد زیادی را فریب دهند. از این راه سرمایه هنگفتی از کشور را خارج نموده و کسب ثروت کردند.
در مهاباد از مدتی قبل عده ای افراد سودجو با دادن وعده های درآمد و سود نجومی در حال تاراج سرمایه های مردم مهاباد هستند و عجیب تر اینکه در میان فریب خوردگان اسامی تعدادی از مسئولان مهابادی و نزدیکان سیاسیون نیز به چشم میخورد. گفته می شود که بخش اعظم این فعالیت ها توسط شخصی که کارمند یکی از بانک های خصوصی مهاباد است اداره می شود.

با گذر زمان سرمایه گذاران با افزایش آگاهی و کسب تجربیات تلخ و به اشتراک گذاری آن، همگان از این شیوه کلاهبرداری مطلع شدند. در ادامه شیوههای فریبکارانه و وعدههای پوچ گذشته برای جذب کردن مردم برای مشارکت در این طرحهای هرمی، کافی نبود. کلاهبرداران و ذینفعان این شرکت ها، میبایست برای جذب افراد و متقاعد کردن آنها برای سرمایه گذاری، ایدههای نو و جدیدی را عرضه میکردند که این شیوههای جدید، جذاب و فریبنده باشد.
یکی از شیوههای نوین جذب افراد، ادعای تأسیس شرکتی خارجی با مشارکت در سود سهام شرکتهای مطرح دنیا است. یکی از شرکت هایی که با ایده جدید اما با زیرساخت هرمی و پوشش سرمایه گذاری در بورس نزدک (NASDAQ) آمریکا به نام “unique finance” فعالیت را با عضو گیری زیرکانه آغاز نموده است.

یونیک فاینانس نام شرکتی منحل شده در زوریخ سوئیس را برای فعالیت انتخاب نموده و از سال ۲۰۱۶ فعالیت خود را شروع کرده است. در حقیقت یونیک فایننس نام جعلی برای شرکت کلاهبرداری خود انتخاب نموده که خود را شرکتی قانونی و مشغول فعالیت در بورس نزدک آمریکا که به معامله سهام شرکت های مهم وبزرگی چون Apple ، Alphabet، Face book میپردازد، معرفی کرده است. از شعار مکارانه “ارتقای سطح زندگی و درآمد مردم” استفاده میکند.
یونیک فایننس، اطلاعات معاملات بورس که کاملاً ساختگی و تماماً اطلاعات لحظهای بورس که در اختیار عموم قرار دارد را استخراج نموده و خود را فعال درزمینهٔ سرمایه گذاری در این شرکت معرفی میکند. این امر از یک سرمایه گذار باتجربه پنهان نیست که ماهیت واقعی این شرکت، هرمی است و کاملاً باکمی تحقیق متوجه میشود که در این سیستم ، ۱۰۰۰۰ نفر سرمایه خود را از دست میدهند. تا اینکه یک نفر واقعاً به درآمد وعده دادهشده در شرکت، دست پیدا کند.

یونیک فاینانس با این شیوه نوین همچنین با استفاده از نام شرکت های مطرحی چون Apple، Face book، Microsoft و Yahoo به فریب مردم ناپخته در زمینه سرمایه گذاری پرداخته و از طریق آن اهداف خود را پیادهسازی میکند.
یونیک فاینانس در تبلیغات، خود را یک کمپانی سرمایه گذاری و یا شرکت مدیریت مالی و crowd funding واقع در شهر زوریخ سوئیس معرفی میکند. بر طبق ادعای یونیک فاینانس تیم کاری آن متشکل از یک گروه معاملهگر حاذق با تحصیلات عالیه همچنین باتجربه کاری در بازارهای مالی و ساخت کسبوکار معرفی کرده است.
از دیگر مدعاهای شرکت یونیک فایننس این است که توانسته با ثبت نرمافزارهای انحصاری خود درزمینهٔ تجارت الکترونیک باارزش چند میلیون دلاری، بر امنیت و اعتبار خود به دید مشتری افزوده نماید.
همچنین یونیک فایننس ادعا میکند که بیش از ۱۸۰۰ نفر معامله گر در بیش از ۳۰ کشور دنیا دارد. بر طبق مستندات مشخصشده است که همه این موارد واقعیت نداشته و هیچ فعالیت مولد اقتصادی یا سرمایه گذاری در فعالیت یونیک فاینانس نهادینه نشده است.
در سایت شرکت یونیک فاینانس، مدعی حضور در بازارهای مالی جهان را ابراز میدارد، اسامی بازار های معرفیشده توسط این شرکت به شرح زیر مطرحشده:
· بورس اوراق بهادار نیویورک شامل بورس نیویورک و بورس نزدک
· بورس اوراق بهادار لندن
· بورس اوراق بهادار فرانکفورت
· بورس اوراق بهادار لوگزامبورک
· بورس اوراق بهادار تورنتو
· بورس اوراق بهادار استرالیا
البته همه این موارد مورد تایید سازمانهای نظارتی بین المللی نیست. کار شرکت صرفا جذب سرمایه بهصورت هرمی است و شرکت با دریافت سرمایه از افراد قربانی جدید، به پرداخت سود اندکی به افراد بالای هرم میپردازد.
اسناد در ادامه آورده شده که یونیک فاینانس از وجهه قانونی برخوردار نبوده و خود را بهدروغ شرکتی قانونی نشان میدهد.
یونیک فاینانس در لیست اخطار سازمان نظارت بر موسسات مالی سوئیس قرارگرفته است.

یونیک فاینانس در لیست هشدار کنسول امنیت بین الملل قرار دادهشده است.

شیوه کار و پلن درآمدزایی یونیک فاینانس
لیدرها و سرشاخههای یونیک فاینانس، با ظاهری بسیار شیک که بهنوعی نمایانگر فرد موجه، تحصیلکرده و مطلع از بروکرها و موفق در حوزه سرمایه گذاری در شرکت های بین المللی است، در هتلهای معروف و لاکچری افراد را پرزنت میکند. کار را طوری جلوه میدهند که گویی هیچگونه آسیب مالی در آن وجود ندارد. به علت اینکه این کار وابسته به معامله سهام شرکت های مهم و معتبر است که هرروز موفقتر و پیشرفتهتر از پیش هستند، اطمینان فرد قربانی را کسب میکنند.
حالآنکه تقریباً همه این معرفها و لیدرها میدانند که شرکت، یک شرکت هرمی است. اما به جهت کسب سود، اقدام به معرفی آشنایان خود بهعنوان زیرمجموعه میکنند.
مبلع سرمایه گزاری برای شروع به کار و عضویت در این شرکت ،حداقل مبلغ ۱۰۰۰ دلار است و سپس میتواند به فعالیت و عضوگیری بپردازد. هر فرد پس از عضویت توانایی عضوگیری سه نفر زیرمجموعه مستقیم را دارد و درصورتیکه در هر سه زیرشاخهی معرف مبلغ ۵۰۰۰ دلار سرمایه گذاری صورت گیرد، معرف مبلغ ۱۰۰۰ دلار بهعنوان جایزه دریافت میکند.

اما اگر تعادل ۵۰۰۰ دلار در حتی یکی از این سه زیرشاخه برقرار نشود، هیچ جایزهای به او تعلق نگرفته و تنها برای سرمایه گذاری که انجام داده، و به ازای هر نفر عضو جدید، ماهیانه ۳ دلار کمیسیون دریافت میکند.
یافتهها به اثبات این مسئله که لزوم برقراری تعادل ۵۰۰۰ دلاری در شاخههای سهگانه برای کسب پورسانت ۱۰۰۰ دلاری، عملاً عضوگیری و فریب افراد را به دنبال خواهد داشت. چراکه فرد سرمایه گذار، عملا از طریق عضوگیری به پورسانت قابلتوجه دستیافته و در غیر این صورت سرمایه گذاری معنای واقعی پیدا نمیکند و به سودآوری نخواهد رسید.
به همین دلیل افرادی که در یونیک فاینانس سرمایه گذاری میکنند، اکثراً با راهاندازی کانالهای مجازی ازجمله تلگرام فعالیت میکنند. با تولید محتوای انگیزشی و آموزشی، سعی در جذب و اغفال افراد جدید داشته و به همین واسطه به ازای هر ۱۰۰۰۰ نفر سرمایه گذار، یک نفر به درآمد مطلوب میرسد.
با توجه به توضیحات آورده شده و تحقیقات بهعملآمده میتوان گفت ریسک سرمایه گذاری در یونیک فاینانس بالای ۹۸ درصد خواهد بود. یک سرمایه گذار متبحر نسبت ریسک به بازده اینگونه را در زندگی مالی خود جای نخواهد داد.
یونیک فاینانس و توجیه پرداخت سود ثابت:
اشخاصی که در بازار سهام فعالیت دارند و حتی اطلاعات اندکی در رابطه با آن دارند، میدانند که امکان ندارد با سرمایه گذاری در این بازار، به سود ثابتی رسید. همچنین اصول و قواعد سرمایه گذاری در بازار سهام با تلفیق سود و زیان میسر میشود و نمیتوان مبلغ ثابتی را بهعنوان سود به جهت سرمایه گذاری در این مارکت تعریف کرد.

ادعای توجیهی یونیک فاینانس که تنها ۳% از سود سرمایه گذاری خود را به افراد سرمایه گذار پرداخت میکند و با توجه به اینکه ۳% از سود سرمایه گذاری در سهام شرکت هایی چون اپل و مایکروسافت بسیار ناچیز است و سود ۱۰۰ تا ۲۰۰ درصدی روزانه، یونیک فاینانس میتواند سود ناچیزی را بهصورت ثابت پرداخت کند.
درصورتیکه اگر یک روز سود نکند، با توجه به سود کلانی که در همواره به دست میآورد، میتواند کمیسیون ثابتی را برای سرمایه گذاران در نظر گیرد حالآنکه تمام این مدعاها دروغی بیش نیست و در یونیک فاینانس هرمی، سرمایه گذاری نه در نزدک و نه هیچ بازار بین المللی دیگری وجود ندارد و یونیک فاینانس صرفاً از طریق سرمایه گذاری افراد به دام افتاده جدید، سود ناچیزی را به اشخاص فعال و بالای هرم پرداخت نموده و مابقی هرم همه دچار زیان و آسیب مالی خواهند شد.
چرا مردم به اینگونه سرمایه گذاری گرایش دارند؟
ریشه گرایش مردم به این شرکت های هرمی ازجمله یونیک فاینانس که هرروز بانام و شیوه جدیدی اقدام به جذب سرمایه و سود مینمایند را میتوان به موارد زیر خلاصه نمود:
در ابتدا با توجه به شرایط نامساعد اقتصادی در کشور، افرادی که سرمایه های خرد و کوچک دارند، قادر به سرمایه گذاری و فعالیت اقتصادی مطمئنی نیستند. با شنیدن سرمایه گذاری در شرکت های بزرگ و نام آشنایی همچون اپل و شرکت های خارجی که در بستر اقتصاد پیشرفتهتر آمریکا و اروپا فعالیت میکنند، به گمان اینکه سرمایه گذاری مطمئن و سوددهی انجام میدهند، به این شرکت ها اعتماد میکنند. درنهایت منجر به خروج مبالغ کلان ارز از کشور بدون ورود هیچ سرمایه ای به کشور، میشوند.
از دیگر موارد اینکه به دلیل ظاهربین بودن و فرهنگ برند گرایی که در بین جوانان بسیار رایج است، برخی جوانان با مشاهده کالاهای لوکس و لاکچری که در اختیار لیدرها و افرادی که در حال پرزنت آنها هستند، قرار دارد؛ گمان میکنند که با سرمایه گذاری در این شیوه خاص میتوانند به آرزوهای خود دست یابند. ضمن اینکه شرکت یونیک فایننس با به یدک کشیدن نام شرکت هایی چون اپل و مایکروسافت که حتی کالاهای آنها در ایران طرفداران بسیار زیادی دارد، برای به دام انداختن افراد جدید استفاده ابزاری میکنند.
نتیجهگیری
متأسفانه خلأ قانونی در برخورد سریع و بهجا با این شرکت های هرمی و همچنین عدم فرهنگسازی در بین افراد جامعه و نبود فعالیتهای اقتصادی مولد با سرمایه های اندک، موجب پیدایش و رشد اینگونه شرکت ها شده است.
یونیک فایننس صرفاً نامی جعلی برای این گروه کلاهبرداری جذب سرمایه به شیوه هرمی است که خود را شرکتی قانونی و مشغول فعالیت در بورس نزدک آمریکا که به معامله سهام شرکت های مهم و بزرگی همچون Apple ، Alphabet، Face book میپردازد، معرفی کرده است.
سلام.وبسایت زیبایی دارید.واقعا ممنونم
به قول امام رحمته الله این اسلام نیست که بده ما هستیم که اسلام رو بد نام میکنیم کمپانی پنجمین سال فعالیتش داره طی میکنه ومشکلی نداره ما ها هستیم که اطلاعات اشتباه میدیم و شاکی خصوصی برای خودمون می سازیم
مثل اینکه سر شبکه ها مهاباد تو این هفته دستگیر شدند
اتفاقا یکی از اشناها یک هفته هست که مثل کنه بمن چشپیده که سرمایه گذاری کنم. حتی اوایل کم مونده بود بیش از ۵۰۰میلیون واریز کنم
وای خیلی خوبه ساییتون
در بانه شرکتی به نام ( وی کاپیتال ) میلیاردها دلار مردم بانه را بالا کشید .و تعدادی گرفتار شدند.
شرکتی که ویزا و مستر داشته باشه یعنی هرمی😂😂
شرکت بیز و بادران هم دارن هرمی کار میکنن داخل ایران پس چرا جایی نمیگن اونا کلاهبرداری هستن؟