اقتصادیمهمترین های هەواڵ

کالابرگ ۴ میلیون تومانی برای دهک های مجاز شارژ شد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه طرح جدید کالابرگ الکترونیک از این هفته اجرایی می شود و هر فرد ماهانه یک میلیون تومان دریافت می کنند، گفت: اکنون ۴ میلیون تومان بابت اجرای این طرح در چهار ماه آینده در حساب های بانکی مشمولان شارژ شده است.

احمد میدری درباره جزئیات طرح جدید دولت برای تخصیص کالابرگ الکترونیک با بیان اینکه کالابرگ مشمولان – حدود ۸۰ میلیون نفر – امشب واریز می شود و شهروندان می توانند از هفته بعد از کالا برگ خود در فروشگاه های مشخص شده خرید کنند، افزود: هدف این طرح با هدف حفظ قدرت خرید مردم صورت می گیرد.

شورای اطلاع‌رسانی دولت نیز در این باره گفت: طبق برنامه زمان‌بندی که از طریق پیامک به سرپرست خانوار اعلام می‌شود از ۲۰ دی‌ خانوارها می‌توانند با مراجعه به فروشگاه‌ها با اعتبار کالابرگ خود خرید کنند.

اعتبار کالا برگ چقدر است؟ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر. که در مرحلۀ اول ۴ میلیون تومان به‌ ازای هر نفر به کارت سرپرست خانوار واریز می‌شود یعنی ۴ ماه یک‌جا اما ادامۀ پرداخت‌ها ماهانه خواهد بود.یعنی این مقدار به ازای هر نفر از اعضای خانوار دارای یارانه میباشد

چه کالاهایی می‌شود خرید؟ شیر، پنیر، ماست، گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم‌مرغ، برنج، روغن مایع، ماکارونی، قند، شکر و حبوبات ، و قیمت‌ها طبق مصوبات ستاد تنظیم بازار تعیین می‌شود.

چه کسانی کالابرگ می‌گیرند؟ در مجموع حدود ۸۰ میلیون نفر تحت پوشش طرح قرار می‌گیرند.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا