حوادثمهمترین های هەواڵ
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: هدف قرار دادن کولبرها کار درستی نیست/ قانون، حقوق کولبران را به رسمیت می شناسد

نقوی حسینی اذعان کرد: این که هر از چند گاهی کولبرهای زحمتکش و محروم مرزی هدف قرار می گیرند،چیز خوبی نیست.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی طی گفتگو با کردپرس با اشاره به وضعیت کولبری در مناطق مرزی گفت: کولبری قانونی دارد و برای کولبرها قانون مقرراتی تعیین کرده که یکی از راه های درآمد مرزنشین ها مبادلات کولبری با آن طرف مرزها است.
وی ادامه داد:قانون این حق را به رسمیت شناخته و چهارچوبی برای آن تعیین کرده تا کولبران بتوانند از این راه امرار معاش کنند.
نقوی حسینی با تاکید بر حقوق کولبران بر طبق قانون توضیح داد:بنا به مقرارتی که برای فعالیت کولبری در نظر گرفته شده،لذا کولبران نباید هدف گلوله قرار بگیرند یا کسی مانع فعالیت آن ها شود،مگر آن که کولبر تخلفی انجام داده و یا کالای ممنوعه ای آورده باشد.در آن صورت هم باید براساس قوانین با آن ها برخورد شود.
وی تصریح کرد:اگر خلاء قانونی و نقصی در چهارچوب و مقرارات مربوط به فعالیت کولبری و ایرادی در حوزه مرزبانی ما وجود دارد دولت اشکالات این را به صورت لایحه به مجلس بیاورد تا ما اشکالات آن را رفع کنیم./ کردپرس



