افتتاح نمایشگاه خوشنویسی و نقاشی بهاران در نگارخانه ی وحدت شهرداری مهاباد

افتتاح نمایشگاه خوشنویسی و نقاشی بهاران در نگارخانه ی وحدت شهرداری مهاباد
به گزارش هەواڵ بە نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر و شهرداری مهاباد، صبح روز دوشنبه مورخه ی ۲۳ اسفند ماه ۹۵، به مناسبت آغاز سال نو و استقبال از فصل بهار، نمایشگاه خوشنویسی و نقاشی بهاران با ارائه ی ۴۰ اثر خوشنویسی خط نستعلیق و شکسته در قالب چلیپا- سیاه مشق – ترکیب آزاد – کتابت و کتیبه از استاد آزاد محمودی- اسماعیل عزت خواه-بهرام شمسی فام – کمال مهرپاک – حسین صوفی امینی و سارا فرخی راد و ۲۰ اثر نقاشی از هنرمند خوش ذوق مهابادی اسماعیل عزت خواه و هنرجویانش با حضور اعضای انجمن خوشنویسان مهاباد و علاقمندان به هنر در نگارخانه ی وحدت شهرداری این شهر افتتاح گردید.
لازم به کر است که نمایشگاه فوق به مدت یک هفته از ۲۳ اسفند لغایت ۳۰ اسفند در دو نوبت صبح و عصر در معرض دید بازدید کنندگان می باشد.
اسماعیل عزتخواه از همکاران با سابقه ی روابط عمومی شورای اسلامی شهر و شهرداری مهاباد می باشد که در خلق آثار هنری از جمله: نقاشی و خوشنویسی، دستی توانا دارد .
وی عضو انجمن خوشنویسان ایران و دارای مدرک فوق ممتاز بوده و سبک نقاشی او در آثارش سورئالیسم می باشد.



