اردوغان در دیدار با العبادی: طرف ما تنها حکومت مرکزی عراق است

اردوغان در دیدار با العبادی از برگزاری همه پرسی استقلال اقلیم کردستان انتقاد کرد و گفت ترکیه در موضوع مرزها و تجارت نفت تنها با حکومت مرکزی عراق گفتگو می کند. وی هم چنین از مبارزۀ مشترک ترکیه و عراق با پ.ک.ک خبر داد.
به گزارش هەواڵ به نقل ازخبرگزاری آناتولی، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در دیدار با حیدر العبادی نخست وزیر عراق که امروز به ترکیه سفر کرده است اعلام کرد کشورش در مسألۀ مرزها و جریان نفت تنها با حکومت مرکزی عراق گفتگو خواهد کرد.
اردوغان در یک نشست خبری در کاخ ریاست جمهوری گفت: «برای برقراری صلح در منطقه اقدامات لازم را انجام خواهیم داد. در زمینه امنیت مرزهای زمینی و جریان نفت با دولت عراق همکاری خواهیم کرد. طرف گفتگوی ما نیز دولت مرکزی عراق است.»
وی در خصوص اقدام حکومت اقلیم کردستان در برگزاری همه پرسی استقلال نیز گفت: «همواره حامی یکپارچگی عراق بوده ایم. اداره اقلیم کرد شمال عراق به هشدارهای ما عکس العمل مثبتی نشان نداد. ما نیز تصمیم به تحریم آنها گرفتیم.»
رئیس جمهور ترکیه دربارۀ حضو حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) در مناطقی از عراق نیر گفت: «داعش [دولت اسلامی عراق و شام] عراق را تقریباً نابود کرده است. دولت مرکزی این کشور با اقدام قاطع اکثر مناطق این کشور را پاکسازی کرد. گروه تروریستی پ.ک.ک از این وضعیت سوء استفاده کرده و در تلاش ایجاد موقعیت برای خود در عراق است. پ.ک.ک هنوز در قندیل و شنگال حضور دارد. قصد داریم در این زمینه نیز همراه با عراق به مبارزه مشترک خود با این گروه ادامه دهیم.»