«بافل طالبانی» برای مذاکره به بغداد میرود

پسر دبیرکل حزب اتحادیه میهنی کردستان اعلام کرد که به زودی برای مذاکره در چارچوب قانون اساسی عازم بغداد خواهد شد.
«بافل طالبانی» پسر مرحوم «جلال طالبانی» رئیسجمهور سابق عراق و دبیرکل حزب «اتحادیه میهنی»، دوشنبه (دیروز)، اعلام کرد که به زودی به بغداد سفر خواهد کرد.
به نوشته پایگاه خبری «SNG»، وی با رد هرگونه توافق با بغداد دربارخ تحولات اخیر کرکوک، اعلام کرد که به زودی برای گفتوگو در چارچوب قانون اساسی عازم پایتخت عراق خواهد شد.
بافل طالبانی طی یک گفتوگوی تلویزیونی بر اولویت گفتوگو برای حل بحران کردستان و کرکوک تاکید کرد و گفت تجزیە اقلیم کردستان یک مصیبت است و هیچ توافقی با بغداد درباره حوادث اخیر کرکوک نداشته است.
این در حالی است که حزب دمکرات کردستان به ریاست «مسعود بارزانی» وی را متهم میکند که بر سر تحولات اخیر در کرکوک، با بغداد توافقاتی داشته است و به همین دلیل نیز نیروهای پیشمرگه وابسته به حزب طالبانی، از این استان عقبنشینی کردند و مقرها خود را به نیروهای عراقی تحویل دادند.