فرهنگیمهمترین های هەواڵ

آموزشگاه زبان و ادبیات کُردی “بەیان” در بوکان فعالیت خود را آغاز کرد

آموزشگاه زبان و ادبیات کُردی “بەیان” در بوکان فعالیت خود را آغاز کرد

به گزارش هەواڵ، روز پنجشنبە ۲۳ شهریورماه، در یک مراسم رسمی و باشکوە، کە در مسجد سوارە ایلخانی‌زادە، در روستای حمامیان برگزار شود، آموزشگاه زبان و ادبیات کردی به‌یان رسما فعالیت خود را آغاز کرد.

این مراسم با حضور پرشور مردم و با شرکت بسیاری از شاعران، ادیبان و نویسندگان شهرستان بوکان و شهرهای همجوار برگزار شد.

در این مراسم، امیر پیاده مسئول آموزشگاه به‌یان، مامۆستا سعید نجاری (ئاسۆ)، امین گردیگلانی، دکتر شه‌مال اسماعیل‌پور، خالد عسکری، انور فردپیاده، ناصر ناصری و مامۆستا ڕێزان، هر کدام بطور مفصل، بر لزوم تدریس زبان و ادبیات کردی در مدارس و یادگیری رسمالخط کردی توسط کرد زبانان، سخنرانی کردند.

اجرای موسیقی توسط گروه چکاوک و حیران خوانی زیبا توسط علی فروتن و ناصر کریمی از دیگر برنامه های این مراسم بود.

هاوڕێ اسماعیلی اجرای مراسم را بر عهده داشت.

در آخر مراسم نیز از طرف آموزشگاه به‌یان به رسم یادبود، به سخنرانان مراسم لوح سپاس و تقدیرنامه، تقدیم گردید و به فازغ‌التحصیلان اولین دوره این آموزشگاه کارنامه اعطا شد

نمایش بیشتر

هـه‌ژار رحـیـمـی

علاقه مند به ترجمه و نوشتن در حوزه های تخصصی IT ، سیاست ، اقتصادی و اجتماعی

دیدگاهتان را بنویسید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا