سیاسیمهمترین های هەواڵ

تعداد داوطلبان انتخابات شوراهای شهروروستا در بوکان اعلام شد

تعداد داوطلبان انتخابات شوراهای شهروروستا در بوکان اعلام شد

فرماندار شهرستان بوکان گفت: شمار داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستای این شهرستان در ششمین روز از مهلت قانونی به ۷۴۳ نفر رسید.

جمال خسروی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تا ششمین روز از انتخابات شوراهای اسلامی ۷۴۳ نفر ثبت نام کردند که از این تعداد ۹ نفر از داوطلبان عضویت در شورای اسلامی شهرو روستا، زن و ۷۳۴ نفر مرد هستند.

وی ادامه داد: ازمجموع تعداد ثبت نام کنندگان ۱۳۷ نفر در حوزه شهری شامل ۱۲۶ نفر از شهر بوکان، ۱۱ نفر از شهر سیمینه و ۶۰۶ نفر در حوزه روستایی از جمله ۳۸۳ نفر در بخش مرکزی، ۲۲۳ نفر از بخش سیمینه ثبت نام کرده اند.

خسروی افزود: در دوره گذشته انتخابات شوراهای اسلامی بخش مرکزی این شهرستان تعداد ۸۷ روستا واجد شرایط برگزاری انتخابات بودند که این رقم در سالجاری به ۹۰ روستا افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه در بخش مرکزی ۲روستای کهریزه محمود آباد و ینگیجه پنج نفر و مابقی هرکدام سه نفر شورا خواهند داشت، اظهار کرد: در بخش مرکزی امسال ۲۷۴ شورا در انتخابات پنجمین دوره شوراهای روستا توسط آرای مردم انتخاب می شوند.

فرماندار بوکان در خصوص روستاهای بخش سیمینه افزود: در روستاهای این بخش ۱۷۰ نفر اعضای شوراهای روستایی در ۵۹ روستای این بخش وارد عرصه شوراهای روستا خواهند شد.

رئیس ستاد انتخابات شهرستان بوکان گفت: در انتخابات پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تعداد اعضای شوراها در شهر بوکان از ۱۱ نفر به هفت نفر کاهش یافته است

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا