حوادثمهمترین های هەواڵ

جزئیات مهم نزاع و درگیری شب گذشته در بوکان از زبان فرمانده انتظامی این شهر

فرمانده انتظامی شهرستان بوکان گفت: نزاع بین ۲ برادر و برادر زاده منجر به زخمی شدن هر ۲ نفر آنها در شهرستان بوکان شد.

سرهنگ مجید محبعلی روز دوشنبه در این خصوص در گفتگو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: این ۲ برادر به دلایل نامعلوم با هم اختلاف پیدا می کنند.
وی بیان کرد: درگیری و نزاع آنها به بیرون از منزل کشیده و در پشت تالار مژگان بوکان با هم درگیر می شوند.
سرهنگ محبعلی اضافه کرد: این اتفاق به دور از دید مردم و در ساعت ۲ بامداد امروز/دوشنبه/ صورت می گیرد که در آن یکی از برادران به نام ‘ه’ به همراه پسرش با چاقو و تبر به برادر خود ‘م’ حمله شده و او را زخمی می کند و ‘ه’ هم با یک قبضه اسلحه شکاری’ ته پر ‘ برای دفاع از خود برادرش را از ناحیه کتف و سینه زخمی می کند.
وی افزود: با درگیری و صدای اسلحه همسایه ها خبر دار شده و آنها را از هم جدا و به بیمارستان شهید قلی پور منتقل می کنند.
فرمانده انتظامی شهرستان بوکان گفت: حال یکی از زخمی ها وخیم گزارش شده و در بخش آی. سی. یو بیمارستان بستری و دیگر برادر نیز بعد از عمل جراحی در بخش جراحی بستری است.
سرهنگ محبعلی در خصوص علت و انگیزه درگیری این افراد اظهار بی اطلاعی کرد و گفت: موضوع توسط مسئولان در حال بررسی است.
لینک ورود به کانال رسمی پایگاه خبری هه وال
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا