توضیحات شهردار مهاباد در خصوص حفره ایجاد شده در بلوار پرستار + تصاویر

توضیحات شهردار مهاباد در خصوص حفره ایجاد شده در بلوار پرستار
به گزارش پایگاه خبری هه وال به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر و شهرداری مهاباد ؛ در پی حفره ایجاده شده بعدازظهر روز سه شنبه ۱۹ بهمن در وسط خیابان بلوار پرستار مهاباد ، مهندس صلاح کردستانی شهردار مهاباد گفت: حدود ۷ الی ٨ سال پیش که بلوار پرستار احداث شده است در زیر آن سیستم قدیمی فاضلاب و آب های سطحی وجود داشته و متاسفانه آن زمان این کانال کاملا پر نشده و همزمان سیستم جدید فاضلاب نیز در کنار آن احداث شده است.
وی افزود: همین امر باعث شده که فاضلاب برخی از خانه های مسکونی به طور غیرمجاز در طی این مدت به آنجا وارد شود و به مرور زمان این کانال دچار تزلزل و ریزش شود.
شهردار مهاباد ادامه داد: خدارو شکر که این اتفاق هیچ ضرر جانی در پی نداشته است و انشاءالله سعی می شود تا فردا این مشکل مرتفع و مسیر بازگشایی شود. کردستانی گفت: باید فکر اساسی برای این معضل اندیشیده شود و با توجه اینکه این کانال از پارک بلوار پرستار تا پل قدیم(آموزش و پرورش) امتداد دارد، برای جلوگیری از تکرار حوادث مشابه می بایست مطالعاتی صورت گیرد و در صورت عدم کارایی کانال، مسدود گردد.