علم و تکنولوژیمهمترین های هەواڵ

مخترع کردستانی به مسابقات بین المللی ایده های نو مالزی دعوت شد

مخترع کردستانی به مسابقات بین المللی ایده های نو مالزی دعوت شد

سیده اسرا پاکنهاد مخترع کردستانی به شرکت در مسابقات و نمایشگاه بین المللی تکنولوژی و ایده های نو مالزی دعوت شد.

به گزارش پایگاە خبری هە وال بە نقل از ایرنا، طرح اسرا پاک نهاد با عنوان دستبند هوشمند مچی گویا در مسابقات و نمایشگاه بین المللی تکنولوژی و ایده های نو مالزی پذیرفته شده است.

این جوان کردستانی باید به عنوان نماینده دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج در این مسابقات که از ۱۶ تا ۱۸ فوریه (۲۷ تا ۲۹ بهمن جاری) در مالزی برگزار می شود شرکت کرده و از طرح و ایده خود دفاع کند.

اختراع این جوان کردستانی، جزو ۱۰۰ ایده برتر نمایشگاه بین المللی فناوری ربع رشیدی تبریز بوده و در نمایشگاه هفته پژوهش امسال در تهران با حضور دکتر میرزاده رونمایی شده است.

این مخترع کردستانی خواستار حمایت های بیشتر مسئولان در راستای شکوفایی استعدادهای جوانان و نوجوانان خلاق و مبتکر و همچنین حضور مخترعان بیشتری برای شرکت در جشنواره های ملی و بین المللی شد.

مسابقات و نمایشگاه بین المللی تکنولوژی و ایده های نو مالزی با حضور بیش از ۴۵ کشور جهان با ۸۱ غرفه و حضور ۲۵۰ نوآور و تیم های کارشناسی و داوری برگزار می شود.

لینک ورود به کانال رسمی پایگاه خبری هه وال
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا