اقتصادیمهمترین های هەواڵ

نماینده جنبش تغییر در مجلس عراق: درآمدهای اقلیم کردستان حتی برای پرداخت حقوق کارمندانش کفایت نمی‌کند

نماینده جنبش تغییر در مجلس عراق:

درآمدهای اقلیم کردستان حتی برای پرداخت حقوق کارمندانش کفایت نمی‌کند

سرویس عراق و اقلیم کردستان – نماینده جنبش تغییر (گوران) در مجلس عراق، گفت: درآمدهای اقلیم کردستان حتی برای پرداخت حقوق کارمندانش کفایت نمی‌کند.

به گزارش کردپرس، امین بکر در گفتگو با پایگاه خبری (IBN) عراق، افزود: دولت اقلیم کردستان تأکید می‌کند که درآمدهایش حتی برای پرداخت حقوق کارمندانش نیز کافی نیست و به همین دلیل بحران مالی اقلیم همچنان ادامه دارد.

بکر ضمن اشاره به اینکه دولت فدرال همچنان از پرداخت سهم بودجه اقلیم کردستان امتناع می‌کند، افزود: یافتن راه‌حل‌هایی برای برون‌رفت از بحران مالی اقلیم کردستان نیازمند توافق بین احزاب سیاسی در داخل اقلیم کردستان و آمادگی بغداد برای کمک به اقلیم برای حل این بحران است.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا