اقتصادیمهمترین های هەواڵ

بدهی ۱ میلیارد و ۲۷۴ میلیون دیناری رسانەهای اقلیم کردستان بە دولت

بدهی ۱ میلیارد و ۲۷۴ میلیون دیناری رسانەهای اقلیم کردستان بە دولت

وزارت فرهنگ دولت اقلیم کردستان با اعلام بدهی ۱ میلیارد و ۲۷۴ میلیون دیناری رسانەهای اقلیم بە این وزارتخانە، از آنان خواستە است با پرداخت مبالغی، مجوز فعالیت خود را تمدید کنند.

بە گزارش کردپرس، وزارت فرهنگ اقلیم کردستان با ارسال نامەای بە رسانەهای دیداری و شنیداری اقلیم کردستان، از آنان خواستە است کە طی ماە آیندە مجوز فعالیت خود را تمدید کنند، در غیر این صورت مجوزهای آنان لغو می شود.

در این نامە آمدە کە هزینە تمدید مجوز ۳۲ شبکە رادیویی و تلویزیونی در اربیل بالغ بر ۶۱۸ میلیون و ۲۵۰ هزار دینار و در استان سلیمانیە هزینە تمدید مجوز ۳۹ شبکە ۳۵۳ میلیون و ۱۷۵ هزار و برای ۳۰ شبکە استان دهوک۳۰۳ میلیون دینار است کە باید طی یک ماە پرداخت شود.

همچنین اعلام شدە کە بە جز مبالغی کە باید برای تمدید مجوز باید پرداخت شود، رسانەهای اقلیم کردستان مبلغ ۱ میلیارد و ۲۷۴ میلیون و ۴۲۵ هزار دینار بە وزارت فرهنگ بدهکار هستند.

این در حالی است کە رسانەهای اقلیم کردستان از سال ۲۰۱۴ تاکنون بە دلیل بحران اقتصادی اقلیم دچار مشکلات شدید مالی شدە و بسیاری از این رسانەها تعطیل شدە و یا در آستانە تعطیلی قرار دارند و از تامین هزینە فعالیت و پرداخت حقوق کارمندان و خبرنگاران خود ناتوان ماندەاند.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا