اجتماعیمهمترین های هەواڵ

۱۱۰ تُن سهمیه آرد ترمیمی بین واحدهای نانوایی در مهاباد توزیع شد

رییس اداره غله شهرستان مهاباد از توزیع ۱۱۰ تُن سهمیه آرد ترمیمی علاوه بر سهمیه معمول بین واحدهای نانوایی این شهرستان خبر داد.

سلیمان کبریتی افزود: روزانه حدود هفت تُن آرد در میان نانوایی‌های سنگکی و نان روغنی توزیع می‌شود و با توجه به افزایش تقاضای شهروندان در روزهای اخیر، سهمیه ترمیمی نیز برای تامین نیاز مردم اختصاص یافته است.

رییس اداره غله مهاباد ادامه داد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که در این ماه، واحدهای نانوایی نسبت به سایر ماه‌های سال باید پخت کمتر و در نتیجه نیاز کمتری به آرد داشته باشند، اما در شرایط فعلی شهروندان تمایل بیشتری به خرید نان دارند و احتمال تداوم این روند در روزهای آینده وجود دارد.

وی تأکید کرد: هیچ مشکلی در زمینه تامین آرد نانوایی‌ها وجود ندارد و شهروندان با پرهیز از خرید هیجانی می‌توانند زمان انتظار در صف‌های نان را کاهش دهند.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا