اجتماعیمهمترین های هەواڵ

مدارس و ادارات مهاباد و آذربایجان‌غربی فردا سه‌شنبه تعطیل است

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به تداوم سردی هوا گفت: فردا سه شنبه ۲۷ آذر ماه، تمامی ادارات دولتی، آموزشگاه‌ها، مدارس و دانشگاه‌های آذربایجان‌غربی تعطیل و فعالیت ها بصورت دورکاری و در بستر فضای مجازی خواهد بود.

یاسر رهبردین با قدردانی از همراهی مردم استان در پویش کاهش دو درجه مصرف انرژی در محیط، افزود: در جلسه ستاد مدیریت سوخت استان آذربایجان‌غربی، مقرر شد به منظور مدیریت انرژی در سطح استان و جلوگیری از افت فشار و قطعی گاز واحدهای خانگی و صنعتی، فردا سه شنبه تمامی ادارات دولتی بصورت دورکاری و آموزشگاه‌ها، مدارس و دانشگاه‌ها غیرحضوری فعالیت کنند.

وی خاطرنشان کرد: البته دستگاه‌های خدمات‌رسان، بانک ها، امدادی و درمانی به صورت شیفتی فعال خواهند بود و بقیه ادارات به منظور مدیریت مصرف سوخت و انرژی تعطیل و به صورت دورکاری فعالیت می کنند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به تاثیر مدیریت مصرف و رعایت صرفه جویی در کاهش قطعی برق و گاز در استان، افزود: از همه هم‌استانی‌های عزیز درخواست می شود در مصرف گاز و انرژی نهایت صرفه‌جویی را داشته باشند

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا