دمای هوا در جنوب آذربایجانغربی پنج درجه سردتر شد

رییس اداره هواشناسی مهاباد گفت: با ریزش هوای سرد به منطقه، دمای هوا در جنوب آذربایجانغربی به طور میانگین پنج درجه سانتیگراد کاهش یافت.
اردلان محمدپور افزود: روند کاهش دمای هوا پس از بارش های اوایل هفته جاری آغاز شده و همچنان ادامه دارد.
وی اضافه کرد: در این مدت حداکثر دمای هوا در مهاباد از ۲۲ به ۱۷ درجه سانتیگراد رسید و حداقل دمای هوا اشنویه از هفت به یک درجه، شاهین دژ از هشت به سه درجه، بوکان از هفت به سه درجه، پیرانشهر از هشت درجه به چهار درجه سانتی گراد کاهش یافت.
رییس اداره هواشناسی مهاباد گفت: با خروج این سامانه بارشی در جنوب آذربایجانغربی تا اواسط هفته جاری جوی آرام و پایدار در منطقه حاکم می شود.
محمدپور اظهار کرد: در شبانهروز گذشته پلدشت با حداکثر دمای ۲۲ درجه سانتیگراد، گرمترین شهر و تکاب و اشنویه با حداقل دمای یک درجه سانتی گراد سردترین شهرهای آذربایجانغربی بودند؛ در این مدت دمای هوا در مهاباد بین سه و ۱۷ درجه سانتیگراد در نوسان گزارش شد.
وی در خصوص بارش های پاییزی در این مهاباد نیز گفت: در هفته جاری چهار میلی متر بارندگی در این شهرستان ثبت شد و تاکنون مجموع بارشهای مهاباد در سال زراعی جاری به ۲۰ میلیمتر رسیده است.