اگر تب دارید این غذاها را نخورید

ناتالی ماکینکو متخصص تغذیه معتقد است که برخی خوراکیها را در صورت داشتن تب بالا از رژیم غذایی حذف کنید.
به گفته وی، اول از همه شما باید ادویههای گرم از جمله زنجبیل را کنار بگذارید. پروتئین حیوانی ممنوع و همچنین خوردن ارزن، عدس قرمز و لوبیا نیز ممنوع میباشد.
غذاهایی مانند چغندر، بادمجان، فلفل قرمز، هویج و کدو تنبل نیز در لیست سیاه قرار گرفتند.
بعلاوه، در دمای بالا، مصرف لبنیات، روغن نارگیل و گلوتن که بخشی از بسیاری از محصولات (جو، سویا، جو چاودار، جو، محصولات گوشتی نیمه تمام و سوسیس) شامل آن میشود نیز باید ممنوع شود.
خوردن آب زیاد ضروری است تا سلولهای خونی (گلبولهای قرمز) بتوانند اکسیژن را به اندازه کافی برای سلولهای ما برسانند
علاوه بر این، این متخصص تغذیه بر اهمیت ویتامینها و مواد معدنی در برابر کرونا سخن میگوید. توجه ویژهای به ویتامینC باید شود.