۳۲ متکدی و کارتن خواب در مهاباد ساماندهی شدند

معاون خدمات شهری شهرداری مهاباد گفت: از ابتدای امسال ۳۲ متکدی و کارتن خواب در مناطق مختلف سطح شهر شناسایی، جمع آوری و ساماندهی شده اند.
سید نصیر محمودی معاون خدمات شهری شهرداری مهاباد گفت: از این تعداد ۲۶ نفر خانم، ۶ نفر مرد و همچنین ۲۱ نفر آنان از متکدیان هم غیربومی بودند.
وی اضافه کرد: طرح جمعآوری و برخورد با متکدیان و معتادان متجاهر به طور جدی توسط گروه گشت شهری و نیروی انتظامی در این شهر ادامه خواهد داشت.به گفته معاون خدمات شهری شهرداری مهاباد، مردم باید کمکهای خود را بهصورت درست و از طریق نهادهای حمایتی بهدست فقرا و نیازمندان برسانند؛ همچنین این امر باید از طریق رسانه ها، مطبوعات و فضای مجازی فرهنگسازی و اطلاعرسانی شود.

محمودی همچنین از شهروندان خواست در صورت مشاهده متکدیان در سطح شهر با سامانە ١٣٧ ادارە پیشگیری و رفع تخلفات شهری تماس بگیرند.
افزایش قابل توجه متدکیان به خصوص سرازیر شدن گدایانی از شهرهای مختلف به مهاباد موجب اعتراض شهروندان شده و همچنین چهره شهر را نیز زشت کرده است.
📷 آرشیو