پنج اشتباه رایج در آشپزی که عامل سرطان است

۱. اضافه کردن نمک به روغن داغ سرطانزاستاضافه کردن نمک در روغن داغ باعث میشود نقطه دود روغن کاهش پیدا کند و این امر سبب آزاد شدن مواد سمی و سرطانزا در روغن میشود.

۲. حرارت دادن عسل در آب جوشحرارت دادن عسل یا استفاده از آن در دمای بالا باعث تولید ماده سمی میشود.این ماده سمی برای زنبورها کُشنده و برای انسان سرطانزاست.

٣. کباب کردن گوشت روی آتش روغنی که از گوشت خاکستر میریزد، باعث ایجاد هیدروکربنهای آروماتیک میشود. این مواد سرطان زاست و از طریق دود آتیش روی گوشت قرار میگیرد و مصرف طولانی مدت آن زیان آور است.

۴. استفاده از رب گوجه فرنگی کپک زدهخیلی وقتها قسمت کپک زده را با قاشق جدا میکنیم و بقیه رب را مصرف میکنیم، غافل از اینکه اینکه بدانیم سم قارچ در کل رب گوجه پخش شده است.

۵. استفاده از ظروف پلاستیکی در مایکروویوظروف یکبار مصرف پلاستیکی در صورت تماس با مایعات و مواد غذایی در دمای بالای ۴۰ درجه سانتیگراد، باعث آزاد شدن ماده شیمیایی و سرطان زایی به نام استایرن میشود.
