فرهنگیمهمترین های هەواڵنقد و بررسی

۳۰ وسیله نقلیه هنجارشکن در مهاباد توقیف شدند

فرمانده انتظامی مهاباد از توقیف ۳۰ وسیله نقلیه هنجارشکن که در روز‌های گذشته در منطقه شهرک مهاباد اقدام به انجام حرکت‌های نمایشی و کورس سرعت کرده بودند، خبر داد.

سرهنگ محمد توحیدی گفت: بدنبال درخواست شهروندان و رسانه‌ها برای برخورد جدی با هنجارشکنان در این شهرستان، مراتب در دستور کار نیرو‌های انتظامی این شهرستان قرار گرفت.

وی گفت: از ابتدای سال جاری ۲۰ خودرو و ۱۰ دستگاه موتورسیکلت هنجار شکن در سطح شهرستان توقیف و به مراجع قضایی معرفی شده‌اند.

خودرو‌های خطرآفرین توقیف می‌شوند

فرمانده انتظامی مهاباد گفت: در بین هنجار‌شکنان دستگیر شده، شهروندان شهر‌های همجوار و حتی استان‌های جنوبی کشور از جمله شیراز نیز وجود دارد که برای انجام حرکات نمایشی و کورس سرعت به مهاباد آمده‌اند.

توحیدی گفت: طرح ضربتی پلیس برای دستگیری هنجارشکنان در مهاباد همچنان ادامه خواهد داشت.

وی همچنین گفت: ماه گذشته از طریق رسانه‌ها طرح ضربتی بدون اغماض با هنجارشکنانی که اقدام به کورس سرعت در برخی ورودی‌های شهرستان می‌کنند اعلام شده و بعد از آن این طرح اجرایی شده است

نمایش بیشتر

سید سیاوش سید قادری موکری

سید سیاوش سید قادری مکری کارشناس مهندسی کامپیوتر علاقه مند به اخبار اقتصادی و حوزه بازار

دیدگاهتان را بنویسید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا