۲۷ سوئیت غیر مجاز در مهاباد پلمب شد

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مهاباد گفت: امسال ۲۷ سوئیت غیرمجاز در راستای اجرای تصمیم ستاد مقابله این شهرستان، پلمب شده است.
ناصر صدفی گفت: این سوئیت های غیر مجاز در محل های میدان آرد، شهرداری و سایر نقاط شهری بوده که اداره میراث فرهنگی با همکاری پلیس اطلاعات و امنیت عمومی و با اخذ حکم از دادستانی نسبت به پلمب آنها اقدام کرده و تحویل مراجع قضایی شده اند.
وی گفت: با توجه به اینکه فعالیت سوئیت های غیرمجاز در این شهرستان موجب بروز برخی مشکلات بهداشتی، اقتصادی و اجتماعی در حوزه گردشگری شده به همین منظور پلمب آنها در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مهاباد گفت: همچنین این اداره با همکاری ارگان های مربوطه در ایام نوروز به صورت گشت نامحسوس نسبت به پلمب سوئیت های اجاره ای اقدام می کنند.
صدفی گفت: هتلهای مهاباد دارای درجههای یک تا چهار ستاره دارای ۱۳۵ اتاق و ۳۳۱ تخت فعال بوده و سه مهمانپذیر با درجه ممتاز دارای ۵۶ اتاق با ۱۴۷ تخت و هتل آپارتمان این شهر نیز دارای ۱۲ سویت و ۳۶ تخت است.