بهداشت و سلامتپیش فرضمهمترین های هەواڵ

مدارس مهاباد به صورت غیر حضوری بازگشایی می شود

مدیر آموزش و پرورش مهاباد گفت: طبق تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا مدارس این شهرستان به صورت غیرحضوری خواهد بود.

کریم سلیمانی مدیر آموزش و پرورش مهاباد در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری هه‌وال اظهار کرد: به‌ منظور رفع دغدغه خانواده‌ها و سلامت دانش‌آموزان مدارس شهری مهاباد روی برنامه شاد و به صورت غیرحضوری  و مدارس روستایی به صورت حضوری خواهد بود.

سلیمانی افزود: تمام مدارس برای وضعیت های مختلف رنگی زرد، نارنجی و قرمز برنامه هفتگی تهیه کرده اند و در صورت تشکیل کلاس های تلفیقی ۱۰۰ درصد مدارس آمادگی بازگشایی دارند.

این مقام مسئول اذعان کرد: به طور حتم مدارس روستایی اول مهر ماه بازگشایی و مدارس شهری نیز با ظرفیت های محدود و کلاس به کلاس بازگشایی خواهند شد.

سلیمانی با بیان اینکه در ماههای آبان و آذر مدارس شهری نیز با ظرفیت کامل فعالیت خود را ادامه می دهند، خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط کرونایی کشور، بازگشایی مدارس منوط به تصمیم ستاد ملی مقابله با کروناست.

مدارس سراسر کشور از اوایل اسفند پارسال به دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل شدند و آموزش دانش‌آموزان توسط معلم‌ها در فضای مجازی و با استفاده از شبکه اجتماعی و پس از آن در سامانه شاد انجام گرفته است.

نمایش بیشتر

سید سیاوش سید قادری موکری

سید سیاوش سید قادری مکری کارشناس مهندسی کامپیوتر علاقه مند به اخبار اقتصادی و حوزه بازار

دیدگاهتان را بنویسید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا