سیاسیمهمترین های هەواڵ

آمادگی ارتش آمریکا برای هر جنگی تا سال ۲۰۲۸

ارتش آمریکا تا سال ۲۰۲۸ برای شرکت در هر جنگی آماده خواهد بود.

به گزارش هه وال  اسپوتنیک وزیر ارتش آمریکا مارک اسپر در این خصوص اطلاع داد.  دیفنس نیوز به نقل از وی نوشت:‌« ارتش تا سال ۲۰۲۸ برای ایستادگی، مبارزه و حفظ پیروزی قاطع بر هر دشمنی و در هر زمان و مکانی آماده خواهد بود.»
وی تاکید نمود که نظامیان آمریکایی می توانند همزمان سایر دشمنان را سرکوب کرده و فرصت هایی برای انجام عملیات های نظامی نامنظم را را هم داشته باشند.

اسپر توضیح داد: «ارتش این کار را به واسطه ی استفاده از ماشین های نظامی بی سرنشین و پهپاد ها ی مدرن، سیستم های امنیتی و سلاح ها در ارتباط با تشکیلات و روش های موثر و مشترک مسلحانه و تاکتیکی بدست می آورد که بر پایه دکترین مدرن جنگی و فرماندهان و سربازان بی نظیر در فرصت های قابل توجه است.»

بیان این صحبت ها و ادعاها در حالی صورت می گیرد که تعدادی از رسانه ها از آمادگی آمرکا برای دخالت نطامی در سوریه خبر می دهند.

نمایش بیشتر

هـه‌ژار رحـیـمـی

علاقه مند به ترجمه و نوشتن در حوزه های تخصصی IT ، سیاست ، اقتصادی و اجتماعی

دیدگاهتان را بنویسید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا