اجتماعیمهمترین های هەواڵ

فرماندهی انتظامی مهاباد خبر داد: توقیف بیش از هفتاد دستگاه خودرو و موتورسیکلت در جریان طرح توقیف خودروهای بدون پلاک در مهاباد

فرماندهی انتظامی مهاباد خبر داد: توقیف بیش از هفتاد دستگاه خودرو وموتورسیکلت در جریان طرح توقیف خودروهای بدون پلاک در مهاباد

به گزارش پایگاه خبری هه وال ،درمصاحبه ی که امروز با سرهنگ بابانژاد،فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان مهاباد در جریان توقیف خودروهای فاقد پلاک انجام شد،ایشان تشریح کردند:در ارتباط با اطلاع رسانی چند ماه رسانه ها وهمچنین تقاضای شهروندان عزیز شهرستان در مورد تردد خودروهای فاقد پلاک امروز در دومین مرحله این طرح بیش از هفتاد دستگاه خودرو وموتورسیکلت که به نوعی فاقدپلاک،پلاک مخدوش،شیشه دودی و هر نوع خودروی که از نظر راهنمایی ورانندگی نباید در سطح شهر دیده می شد و خلاف مقرارات عمل می کردند،اعمال قانون شدند.

همچنین ایشان در ادامه گفته هایشان بیان نمودند که در طول سه ماه گذشته بالغ بر دویست دستگاه خودروی بدون پلاک اعمال قانون شده وبا ان ها برطبق قانون برخورد شده است.
جناب سرهنگ بابانژاد از استقبال فرماندارویژه شهرستان،امام جمعه،نماینده مردم شهرستان وسایر اقشار شهر از این طرح صحبت به میان آورده وتاکید کردند که باتوجه به اینکه شهرستان مهاباد،شهری توریستی بوده ومسافران زیادی را علی الخصوص در ایام نوروز به خود جذب می کند از برخورد شدیدتر با افراد خاطی خبر داد.
در اخر نیز،از رسانه های حاضر در شهرستان وهمچنین همکاری شهروندان فهیم وبافرهنگ مهاباد تقدیر وتشکر نموده اند.

گزارش: کیوان آشتاب

عکاس: محمد آتش زای

لینک ورود به کانال رسمی پایگاه خبری هه وال
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا